Langkah 1 daripada 5: Rekaan Laman Web - Terdahulu Seterusnya

Malaysia web design, website, Designer, kuala lumpur, penang, ipoh, selangor, singapore, bangkok, kuantan, hosting, domain registration, internet marketing, consultation, programming, internet marketing,seo, developer, ecommerce, Search engine Optimization,ipay88, payment gateway,malaysia seo
กรุงเทพ ออกแบบเว็บไซต์   | ออกแบบเว็บไซต์ ประเทศสิงคโปร์   |     Malaysia Web Design   |   English  Malay  华语  ไทย  Sitemap
Bookmark and Share
Nanozone - Web Control Panel
Mengenai  WCP
Nanozone Web Control Panel (WCP) - adalah nama yang diberikan oleh pengatucara kami untuk mengantikan terma CMS. Di Binary Fusion Technologies, Lebih 90% pelanggan kami mengunakan WCP sebagai akar tunjang sistem tersebut.

Latar Belakang WCP
Dahulu, WCP hanya merupakan satu aplikasi web yang memberikan fungsi log masuk and akses kepada pelanggan untuk menukar imej utama dan imej tepi laman dalam posisi tetap. Laman tersebut adalah lebih kepada laman senarai perniagaan. Apabila Bisnes kami semakin membangun, terdapat ramai permintaan yang inginkan sebuah laman web lebih daripada laman senarai perniagaan, dan banyak soalan telah dibentangkan antara staff kami.

Permintaan tersebut menyebabkan WCP ringkas kami bertukar wajar sehingga kepada sebuah aplikasi pembina laman web (Bina dalam talian) seperti Microsoft Frontpage, akan tetapi, fungsinya lebih merupai Microsoft Power Point. Dihiaskan dengan fungsi Drag & Drop, dan ia bertukar wajahnya sekali lagi kepada aplikasi pemasaran internet, yang memberi peluang kepada setiap pelanggan untuk menghantar SMS melalui Web dan juga berupaya menganjurkan kempen pemasaran masing masing. Tidak lama kemudian, ia telah dinaik taraf dan berupaya untuk menjual dalam internet dan sebagainya.

Di bawah adalah fungsi-fungsi yang terdapat dalam versi terbaru WCP:
 
1. SEO Internet Marketing Enhanced Module 2. Support Multi Domain 3. Integrated with CPanel Access
4. SMS Broadcast Capability 5. Product Management 6. Photo Gallery Module
7. Article Gallery Module 8. Shopping Cart Module 9. Website Editor
10. Member Login Module 12. Preconfigured Page Permission Module 13. Address Book
14. CSS Editor 15. Backup & Restore Function 16. Messenger Inbox
17.E-commerce Plug-in Module 18. User Management 19. SMS Notification

Lebih Dari sebuah Aplikasi Sistem Pengurusan Kandungan (CMS)

WCP, secara dahulanya adalah sebuah aplikasi syarikat kami yang digunakan untuk membantu kerja pembinaan web, Ia dipasarkan dalam versi yang stabil kepada semua pelanggan kemudian. Anda tidak perlu mengetahui ilmu-ilmu pengaturcaraan/ HTML/ Javascript untuk melancarkan aplikasi tersebut. Dengan hanya kata nama dan kata laluan diperlukan, anda boleh menguruskan laman web anda dimana sahaja. Anda boleh menlancarkan stok talian anda tanpa pengetahuan internet, menyusun, menambah / membuang imej-imej dan kandungan laman web dengan mudah.

Nanozone WCP Vs Google Page Vs CMS yang lain.
Penontonan Video lebih bererti dari membaca.  Sila membuat penilaian anda dengan menonton video yang tersedia.

Bagaimana boleh mendapati WCP ini?
WCP ini dilengkapkan dengan pakej laman web Korporat / E-Perdagangan kami.