Langkah 1 daripada 5: Rekaan Laman Web - Terdahulu Seterusnya

Malaysia web design, website, Designer, kuala lumpur, penang, ipoh, selangor, singapore, bangkok, kuantan, hosting, domain registration, internet marketing, consultation, programming, internet marketing,seo, developer, ecommerce, Search engine Optimization,ipay88, payment gateway,malaysia seo
กรุงเทพ ออกแบบเว็บไซต์   | ออกแบบเว็บไซต์ ประเทศสิงคโปร์   |     Malaysia Web Design   |   English  Malay  华语  ไทย  Sitemap
Bookmark and Share
Proses pembangunan laman web
Di Bawah adalan peringkat yang terlibat dalam proses pembangunan laman web:

1. Mesyuarat Jualan
- Wakil Jualan kami akan datang menjalankan satu sesi perbincangan dengan anda pada peringkat permulaan. Matlamat adalah untuk mengenal pasti  tujuan membina laman web tersebut. Dalam peringkat ini, percambahan fikiran dan lontaran idea akan dibuat. Pada akhir sesi, Data yang diperlu akan dikumpul oleh wakil kami.

2. Mesyuarat Dalaman
- Selepas mesyuarat jualan, Kumpulan kami akan berbincang atas kes anda. Satu kumpulan yang terdiri daripada seorang Pereka Grafik, Editor Kandungan, dan seorang Pengaturcara Web jika perlu. Kemudian satu bidang kerja akan dihasilkan pada akhir mesyuarat.

3. Sebut Harga Jualan
- kebiasaannya harga bagi projek-projek laman web korporat adalah dalam pakej  harga tetap, peletakaan harga boleh diketahui semasa  mesyuarat jualan. Kecuali terdapat isu isu naik taraf  yang terlibat. Wakil jualan kami akan menghantar faks atau ke tangan untuk anda.

4. Mesyuarat Kedua
- Dalam sesi yang kedua, kami akan membentangkan idea-idea, objektif-objektif dan bagaimana cara kami membina laman web tersebut selepas mendapat kepastian daripada anda. Seterusnya, kami akan memulakan projek tersebut.

5. Kutipan Data
- Kami akan mengutip data daripada anda masa ke semasa. Cara komunikasi lebih kerap dalam perbualan telifon dan penghataran e-mel. Kunjungan akan dibuat jika perlu dan mesyuarat akan dijalankan.

6. Kesiapan Kerja Seni
- Pereka grafik kami akan mereka kerja Seni berteraskan apa yang diberitahu oleh wakil jualan kami. Pada asasnya wakil-wakil jualan kita terlatih dalam pelbagai lingkungan. Selepas siap, mereka akan menunjukkan hasil kepada anda. jika anda tidak berpuas hati dengan hasilnya, kami akan berulang process ini atau kami akan memgembalikan semua wang anda. Begitulah dasar kami. Tempoh penghasilan pertama itu mengambil 5 hari waktu bekerja, yang berikutnya mengambil 3 hari waktu bekerja.

7. Editorial Kandungan
- Kandungan Editorial bermaksud penyusunan data ke dalam laman web. Process ini boleh dilakukan selari dengan peringkat penghasilan kerja seni. Proses ini dapat dijalankan secara selari kerana kami mempunyai CMS yang canggih. Selepas Pengesahan hasil kerja seni daripada anda, kami akan menggabungkan kerja seni kedalam laman web sekali dengan kandungannya. Anda akan dapat memerhatikan proses kami setiap hari.

8. Proses Pengulangan
- Dari masa ke semasa, anda mungkin kekurangan dengan informasi-informasi yang tertentu, tidak perlu risau kerana pembinaan laman web adalah sejenis kerja yang memerlukan masa yang panjang, anda boleh menyerahkan sebanyak informasi yang boleh kepada kami dan kami akan mengemaskinikan laman web anda. Proses ini akan berlanjut sehingga pembinaan laman web ini berakhir.